PALLLIETER, DICHTBIJ HET GEZIN EN HET ZIEKE KINDANBI logo

  • home

1 oktober 2022 - Kinderboekenweekconcert

Op 1 oktober 2022, de zaterdag voor de Kinderboekenweek is er voor gezinnen met een ziek of gehandicapt kind in de leeftijd tot 16 jaar een tof en feestelijk Kinderboekenweekconcert, waar muzikanten live muziek spelen uit de films Frozen, Happy Feet, Aladdin en Harry Potter. Met orkest Musical Souvenir o.l.v. dirigent Jim Roodnat. Kinderen kunnen zo op speelse manier kennis maken met een echt orkest en een echte dirigent. Uiteraard is er ook aandacht voor de Kinderboekenweek met het thema "Gigagroen". Tussen de muziek door wordt er een mooi verhaal voorgelezen door de directeur van de Bibliotheek aan den IJssel, Dionne Dinkhuijsen. 

De voorstelling vindt plaats in de aula van het Comenius College, Lijstersingel 18 in Capelle aan den IJssel en start om 11.00 uur (inloop 10.45 uur). De toegang is gratis en voor elk kind is er na afloop een leuke verrassing. 

De voorstelling is gratis en duurt circa 45 minuten.
Wel graag even aanmelden, want VOL = VOL!

Aanmelden kan via: https://pallieterhelpt.nl/concert

Dit bijzondere concert is mogelijk dankzij het Denk & Doe mee!-fonds en is een samenwerkingsverband van Musical Souvenir, Bibliotheek aan den IJssel en Stichting Pallieter.

2022 07 29 poster kinderboekenweek concert gezinnen v2 web