Skip to main content
10 juli 2020

Jeugdafdeling v.v. Capelle speelt met Pallieter op de borst!

vvcapelle shirtv.v. Capelle is verheugd om het volgende te kunnen melden:
In samenwerking met Stichting Pallieter, PlanBee en Macron is overeengekomen om de GEHELE JEUGDAFDELING het komende seizoen in het nieuw te steken.
Klik hier om meer te lezen

Dankzij de effort van onze mannen van de sponsorcommissie Gertjan Verheij, Arjen Kwakernaak (bestuurslid commerciële zaken) en Edwin de Zeeuw namens onze kledingcommissie, zal de jeugd van v.v. Capelle de komende tijd in prachtige tenues lopen én uiteraard ook dankzij de bovengenoemde partijen.

Edwin de Zeeuw licht toe: “Stichting Pallieter (www.pallieterhelpt.nl) is gevestigd in Capelle aan den IJssel en is een Stichting die zich bezighoudt en zorgt voor ernstig, ongeneeslijk danwel chronisch zieken en gehandicapten en wel in het bijzonder kinderen tot 16 jaar. Wij hebben iemand gevonden met een ‘Capelle hart’, die een groot deel van de kosten van de kleding op zich neemt en samen met sponsoren PlanBee en Macron voor de komende 3 jaar een jaarlijks bedrag bijeen zal leggen.”

“Daarnaast zullen wij als v.v. Capelle jaarlijks een bedrag doneren aan Stichting Pallieter. Wij vinden het fijn dat wij als voetbalvereniging op deze wijze een maatschappelijk steentje kunnen bijdragen én dat dit ook nog eens binnen onze eigen gemeente is!” Edwin voegt hier nog aan toe, dat ook de spelers en staf van het 2e mee doen en dat het team ook volledig in het nieuw te bewonderen zal zijn.