Opbrengst Golfweek Hitland

2022 09 19 golfweekStichting Pallieter was dit jaar één van de 4 goede doelen van de Golfweek van Golfbaan Hitland. Zaterdag 17 september jl. was de laatste dag van de Golfweek. Aan het einde van de middag vond direct de cheque uitreiking plaats. Een mooi bedrag van € 5.500 gaat naar Stichting Pallieter. 
Met dit fantastische bedrag gaan wij de kinderen van CityKids, locatie De Componist in Capelle-Rivium verblijden met diverse extra's zoals ontwikkelingsgericht materiaal, activiteiten & uitjes. Wij helpen graag mee om deze kinderen optimaal de kans te geven zich - spelenderwijs - te ontwikkelen en ook af en toe heerlijk te kunnen genieten van extra activiteiten op locatie of een uitje.
Meer kwaliteit van leven dat is wat wij hen graag geven! Wat is er mooier dan een glimlach van een kind?
Golfbaan Hitland en iedereen die aan het succes van de Golfweek heeft bijgedragen: Super bedankt, ook namens de kinderen van CityKids De Componist!!

Capelse Verwendag 2022

Beste kinderen, ouders en begeleiders, 

De Capelse Familie Verwendag is weer terug! Dit jaar organiseert Stichting Pallieter, met medewerking van de gemeente Capelle aan den IJssel, voor de vijfde keer een Verwendag. 

Kom dat zien en beleef dit avontuur met ons mee. Op woensdag 21 september 2022 zal het Isala Theater haar deuren openen voor een onvergetelijke middag.

Van 12.30 uur tot 17.00 uur zijn gezinnen en zorgorganisaties met ernstig, ongeneeslijk of chronisch zieke of gehandicapte kinderen onze gast. Er is plaats voor 150 kinderen met hun ouder(s), broertjes, zusjes en/of begeleider(s) dus op tijd aanmelden is van belang!

Wat valt er allemaal te beleven?
In de sfeervol ingerichte theaterfoyer worden de gasten ontvangen en kunnen zij genieten van tal van activiteiten. We zijn nog druk bezig met de exacte invulling van de verwenmiddag maar een klein tipje van de sluier: dieren versieren, kleurplaten en tekenen, spelen met Lego, shirt versieren, portretten maken, op de foto met diverse figuren, silent kids disco, glitter tattoo, clowns, ballonartiest, green-screen foto, schminken, popcorn, ijs en meer...

Natuurlijk zorgen wij voor allerlei lekkers zoals poffertjes, patat, belegde broodjes. Er kan zelfs snoep worden geschept! En uiteraard is er ook voldoende te drinken.

De mooiste momenten worden vastgelegd op foto en film zodat er ook thuis nog kan worden (na)genoten!

Optreden in de Grote zaal
Dirk Scheele zal een spetterend optreden verzorgen boordevol vrolijke muziek.

Er zijn geen kosten aan verbonden
Voor de gezinnen en hun kinderen is de toegang en deelname gratis. De kosten worden volledig gedragen door de (sponsors van) Stichting Pallieter. Zij biedt deze feestdag aan als geschenk voor al die gezinnen die dagelijks te maken hebben met de zorg voor een ziek kind. 

Deze uitnodiging mag doorgestuurd worden naar anderen, ook zorgorganisaties, behorende tot de doelgroep van Stichting Pallieter.  

Er zijn een paar spelregels
Gezinnen en zorgorganisaties moeten zich van tevoren aanmelden. Doe dit zo snel mogelijk want vol = vol..
De kinderen moeten in de leeftijd zijn tot 16 jaar. 

Meer informatie en inschrijven is mogelijk via https://www.pallieterhelpt.nl/verwendag. Zien we u ook op de Capelse Familie Verwendag?


De Capelse Verwendag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Denkendoemee
Vancapellestichting
Elimkerk
Encfonds
Isala Theater
Logo Berendbotje
Tineke Noordzij
Stichting Tekenen voor Kinderen
Pryma Speelgoed
Barryemons
Meuldijk Events
Babello Entertainment
Villa Pardoes
Clown Kiekeboe
Logo Lemniscaat
defeestverhuurder.nl
Lunchroom Leuk!
Ekoplaza Capelle
Foto en Filmploeg van Pallieter
IJssalon Filippo
Benny de Koning Entertainment
gemeente Capelle aan den IJssel
EHBO-vereniging afdeling Capelle
Dirk Scheele
Thuispagina Oosterboekhandel J Amesz
Capelle Aan Den IJssel Brownies DownieS
Rijdendebroodje
Loetje

PALLIETERWEEK IN VILLA PARDOES 

2022 07 30 villa pardoes week poster v2En ook dit jaar staat er weer een heuse Pallieter-week in Villa Pardoes gepland. Wij gunnen deze kinderen en hun gezin graag de tijd – al is het “maar” een week – om even bij te komen, van elkaar te genieten, vrienden te maken, te lachen en even geen gedokter. 

De Pallieter week start op vrijdag 28 oktober a.s. en eindigt op vrijdag 4 november, de geboortedag van onze oprichter Rein Lander.

Gezinnen kunnen zich nu aanmelden voor de Pallieter-vakantieweek in Villa Pardoes. Let op: elk gezin mag slechts 1 keer naar Villa Pardoes én moet uiteraard tot de doelgroep behoren, zie https://www.villapardoes.nl/aanmelden/toelatingscriteria. Behoor je tot de doelgroep van Villa Pardoes of heb je vragen, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06 106 55 999. 

Golfweek Hitland deels voor Pallieter.

golfhitlandElk jaar in september vindt de goede doelen golfweek plaats op Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel, dit jaar van maandag 12 t/m zaterdag 17 september. Dit keer wordt er gegolfd voor maar liefst 4 goede doelen en Stichting Pallieter is trots dat wij één van de goede doelen zijn.
Wilt u ons steunen én een leuke golfdag beleven, meldt u dan aan.
Iedereen is van harte welkom om deel te nemen! Voor meer informatie zie https://hitland.nl/golfweek/.

Capelse Familie Verwendag is weer terug!

verwendag2022De Capelse Familie Verwendag is weer terug! Dit jaar organiseert Stichting Pallieter, met medewerking van de gemeente Capelle aan den IJssel, voor de vijfde keer een Verwendag. 

Kom dat zien en beleef dit avontuur met ons mee. Op woensdag 21 september 2022 zal het Isala Theater haar deuren openen voor een onvergetelijke middag.

Van 12.30 uur tot 17.00 uur zijn gezinnen en zorgorganisaties met ernstig, ongeneeslijk of chronisch zieke of gehandicapte kinderen onze gast. Er is plaats voor 150 kinderen met hun ouder(s), broertjes, zusjes en/of begeleider(s) dus op tijd aanmelden is van belang!

Klik hier voor meer informatie

Klik hier om je direct aan te melden

De Capelse Verwendag wordt mede mogelijk gemaakt door:
denkendoemeefonds

log encfondslogo elimkerk

Speeltoestellen voor Het Jeroen Pit Huis

HJPH tuin4Na zeven jaar van intensieve voorbereiding is op 11 mei 2022 Het Jeroen Pit Huis door Koningin Máxima geopend.

Het Jeroen Pit Huis is gebouwd op het terrein van Amsterdam UMC. Een vrijstaand gebouw met 8 huiselijke familie-appartementen met direct uitzicht op groen en water. Een nieuw zorgconcept in een nieuw gebouw. De ontbrekende schakel in de zorg voor chronisch ernstig zieke kinderen tussen ziekenhuis en thuis. Een huiselijke setting waar het gezin wordt omringd door de beste zorg op medisch, verpleegkundig en psychosociaal gebied.

Stichting Pallieter heeft de speeltoestellen in de tuin mogelijk gemaakt. Wij wensen de kinderen en hun gezin veel (speel)plezier in deze prachtige tuin!

Team Glijpartij - Navigate North

2022 04 07 cheque uitreiking Navigate North1Frans en IJsbrand van Team Glijpartij hebben in januari meegedaan aan Navigate North, dat dit jaar - ondanks corona - gelukkig toch kon doorgang kon vinden. Dit keer was de tocht door Zweden. Het was een bijzonder avontuur, ook voor Pallieter, want Frans en IJsbrand namen Pallieter mee als goede doel. Wat een mooie verrassing: een opbrengst van ELF DUIZEND euro!!!
In samenspraak met Frans en IJsbrand gaan we deze donatie gebruiken voor de Pallieter week in Villa Pardoes eind oktober en aan een evenement voor zieke en gehandicapte kinderen en hun gezin. Binnenkort meer over deze activiteiten.
Frans en IJsbrand en hun donateurs: namens onze doelgroep heel heel hartelijk bedankt. Jullie toveren een glimlach op het gezicht van gezinnen met een ziek of gehandicapt kind! Een fantastische prestatie tijdens jullie ijskoude tocht door Zweden is echt hartverwarmend.

Wandelplezier voor CityKids De Lichtmast

buggy JB van Pallieter"Heel blij zijn wij met onze nieuwe aanwinst: de Turtle Kiddybus! Deze comfortabele en veilige, ruime wagen zorgt ervoor dat wij lekker op pad kunnen met de kinderen waardoor we de behandeling naar een hoger niveau kunnen tillen. Bijna elke dag wordt de wagen ‘van stal’ gehaald en gaan we op pad. Ook met heel warm weer en zelfs met regen kunnen we op pad, dankzij de zonnedakjes én de regenhoes."
Fantastisch dat we deze kinderen én medewerkers van deze CityKids locatie in Den Haag blij hebben kunnen maken met een nieuwe bolderkar. Het mooie weer kan beginnen!!

Parpoefjes voor Villa Pardoes

Parpoefjes Social media post V1“In onze vakantieweek bij Villa Pardoes mochten we ook een krukje beschilderen. Dit krukje staat nog steeds bij ons in de woonkamer. Een geweldige herinnering aan een bijzondere vakantieweek.”

Al onze gezinnen mogen tijdens het verblijven in de Villa een mooi krukje beschilderen, de speciale Parpoefjes. Deze worden voor komend jaar gesponsord door @Stichting Pallieter, die zich inzet om het leven van kinderen met een beperking en ernstig of chronisch zieke kinderen te verlichten. Pallieter draagt Villa Pardoes al jaren een warm hart toe en sponsort met liefde de Parpoefjes, voor een blijvende herinnering aan een onvergetelijke week in de Villa.

De krukjes zijn gemaakt van MDF medite, een duurzaam materiaal van goede kwaliteit. Deze worden gemaakt door @De Makerij. Om onze 600 gezinnen in 2022 deze tastbare vakantieherinnering te kunnen blijven geven, zijn we op zoek naar een sponsor die de MDF medite gegrond met lakdragende folie kan leveren, óf naar een bedrijf die dit tegen een mooie prijs kan leveren.

Wil je meehelpen om één van de meest gewaardeerde activiteiten tijdens de vakantieweek bij Villa Pardoes voort te zetten? Neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer artikelen...