Skip to main content
28 september 2020

Sinterklaas 16 november 2020

P24309562020 is een heel ander jaar geworden dan we gedacht hadden. Stichting Pallieter bestaat dit jaar 20 jaar. We hadden zoveel mooie plannen en er waren diverse acties voor ons gepland maar helaas verloopt dit jaar anders.

We zijn dan ook super blij dat we samen met Bungelland hebben besloten toch een Sinterklaasfeest te organiseren en wel op maandag 16 november a.s., uiteraard onder voorbehoud in deze onzekere coronatijd. Van 9.00 uur tot 20.00 uur is Bungelland exclusief open voor gezinnen met een ernstig, ongeneeslijk dan wel chronisch ziek kind of kind met een beperking. Ook (zorg)organisaties met deze kinderen zijn van harte welkom. In dit indoor speelparadijs kunnen kinderen klauteren, springen, glijden en nog veel meer!, zie ook www.bungelland.nl. Bungelland is alweer een paar maanden open, coronaproof, waarbij het uiteraard belangrijk is dat iedereen zich aan de regels houdt.

Lees meer >>

Programma
Sinterklaas komt uiteraard langs. Hij zal om 10.30, 14.00, 16.00  en 18.00 uur aanwezig zijn.
Kinderen kunnen zich laten schminken en een glittertattoo laten zetten. Een tekenaar van Stichting Tekenen voor Kinderen maakt op verzoek van de kinderen een mooie tekening. Tineke Noordzij schildert op verzoek een portret. Je kunt meedoen aan weerbaarheidstrainingen. En we zijn nog bezig met een aantal activiteiten. 
Voor een frietje / snack en een drankje wordt gezorgd. Voor ieder kind heeft de Sint ook nog een cadeautje.

Er zijn een paar spelregels
In principe zijn kinderen in de leeftijd tot 16 jaar welkom, samen met hun gezin / (zorg)organisatie. Ook oudere kinderen zijn welkom als ze kunnen genieten van Bungelland én Sinterklaas.
Inschrijven is verplicht en is mogelijk via https://pallieterhelpt.nl/sinterklaasfeest. Schrijf je zo snel mogelijk in want VOL = VOL.

Er zijn geen kosten aan verbonden
Voor de gezinnen / (zorg)organisaties en hun kinderen is de toegang en deelname gratis. De kosten worden volledig gedragen door (de sponsors) van Stichting Pallieter en Bungelland. Zij bieden deze dag aan als geschenk voor al die gezinnen die dagelijks te maken hebben met de zorg voor een ziek kind of een kind met een beperking. 

Meld je aan en graag tot ziens op 16 november.